Čovjek je oduvjek težio ka savršenom odmoru, uživanju na nekom lijepom mijestu i prostoru koji odudara od svakodnevnog života.

Vila Aleksandra je pravo mjesto za takav odmor !

Objekat na samoj obali mora u jednom od najljepših predjela Crnogorske obale, koje karakteriše najčistije more i netaknuta priroda. Daleko od svakodneve gužve i buke ovdje možete pronaći svoj mir, uživajući u kupanju u moru ili bazenu u sklopu naše vile.

U blizini naše vile nalazi se jedna od najljepših plaža, poznata kao Utjeha /Uvala Maslina/, jedne od 10 plaža nosioca Plave zastavice, koja je znak da ova plaža ispunjava sve Svjetske kriterijuma u kvalitetu vode i usluge na njoj.

Da sve ovo nije samo priča dodjite i uvjerite se sami !Vila Aleksandra - Utjeha

Vila Aleksandra je moderno uređeni objekat, koju u svom sastavu ima 16 potpuno opremljenih apartmana i studija.

Svi apartmani sa svojih terasa imaju predivan pogled na more i obližnju plažu, a opremljeni su klima uređajima, tv i kuhinjom kao i svim potrebnim inventarom kako bi Vam boravak u našoj vili bio što ugodniji.


Ponuda u vili Aleksandra je upotpunjenja i mogućnošću iznajmljivanja skutera /jet-ski/ i čamca /gumanjak/čime će naši gosti biti u prilici da uživaju u svim čarima mora i zabave.

Vila u svom sastavu ima i nekoliko parking mjesta što upotpunjuje ponudu našeg objekta.
Kao dokaz kvaliteta usluga i posvećenosti svojim gostima, pružanju usluga i inovacijama, Vila Aleksandra je 25. novembra 2012 godine u Londonu nagrađena od strane renomirane Svjetske organizacije specijalnim sertifikatom o kvalitetu i inovacijama u turizmu.
Ova prestižna nagrada je rezultat stalnog povećanja nivoa usluga svima koji su gosti u našim apartmanima tokom ljetnjeg perioda. Vila Aleksandra
85000 Utjeha, Bar
Montenegro
Tel: +79096591086
e-mail: villa.aleksandra.bar@gmail.com
Facebook:
Vill.Aleksandra.Bar

 

Instrukcije za plaćanje